Дидактическа дъска с активности, бизиборд JOUECO

  • Марка: Jouéco
  • Кат. номер: 80142
+ -
44,70 лв.
Характеристики
Характеристики

Нашата дървена дъска с активности е идеалната образователна играчка за вашето малко дете на 12 месеца. Вдъхновена от красивите пастелни цветове и изящните животни, тази дъска е създадена, за да разкрие света и играта пред вашето дете.

Какво прави Дървената Дъска с Активности толкова специална?

  • Развива двигателните умения: С движещи се животни, отварящ се прозорец и въртящ се циферблат, тази дървена дъска не само е забавна, но и помага на вашето дете да развие своите двигателни умения.

  • Стимулира сетивата: Изработена с много внимание към детайла, тази сензорна дъска стимулира сетивата на детето и му помага да изгради по-добро разбиране за света около него.

  • Тренира фина моторика: С разнообразни елементи и активности, дървената дъска тренира фина моторика на ръцете на вашето дете, като го подготвя за по-сложни умения в бъдеще.

Забавление и образование в едно: Позволете на вашето дете да се потопи в света на играта и ученето с нашата дървена дъска с активности. Тук то ще открие нови форми и цветове, ще развие креативността си и ще започне невероятно пътешествие през света около себе си.

 

Размер: 30x28x2.1см

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!