Пъзел с големи части - 12 пъзела

  • Марка: Banana Panda
  • Кат. номер: 49030
+ -
42,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в света на игрите и забавленията с приятели! Нека се потопим в разнообразието от форми, цветове и звуци с нашата творческа игра и пъзел за сортиране!

Тази игра не е просто пъзел, тя е цялостно преживяване за развитието на детето. Служейки като първи пъзел и играчка за сортиране, тя насърчава децата да изразяват своето творчество и да откриват нови неща, докато си играят с кръгли форми. Децата могат свободно да експериментират и смесват частите, като разширяват своите познания и умения, без да бъдат ограничени от строги правила.

Креативните пъзели ще помогнат на малките деца да запомнят форми, цветове, животни и дори звуците, които те издават, като предоставят забавен и интерактивен начин за учене.

Характеристиките на продукта включват не само развитие на логическото мислене и концентрацията, но и подпомагане на двигателните умения и насърчаване на децата да изследват различни комбинации. Големите части от пъзел, изработени от висококачествен дебел картон, са идеални за малките ръчички на децата.

С удобната кутия с практична дръжка, този комплект не само е перфектен за игра вкъщи, но също така е чудесен подарък за всеки малък изследовател.

Комплектът съдържа:

  • 24 части (12 пъзела)

Размери на продукта:
Всеки пъзел е с размери 18×10.5см

Размери на опаковката:
16.5×19×7см

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!