Бебешка игра - контрастни карти и книжки

  • Марка: Banana Panda
  • Кат. номер: 77376
+ -
51,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Представяме ви колекцията от контрастни игри - комплект от 7 контрастни карти и 2 книжки, които не само ще впечатлят вашето бебе, но и ще подпомогнат неговото развитие още от най-ранна възраст. Тези карти и книжки са ключа към едно невероятно пътешествие в света на развитието.

Големите двустранни карти с контрастни картинки са идеални за забавление и развитие на зрението на вашето бебе. Можете да ги показвате една по една или да създадете привлекателен гирлянд, която не само ще украси детската стая, но и ще насърчи развитието на визуалните умения на малкото ви бебе.

Книжките "Какво виждам?" са невероятно въведение в света за най-малките. С контрастни илюстрации, те не само развиват въображението и уменията за асоцииране, но и създават специални моменти за близост и връзка между вас и вашето дете.

Този комплект е не просто подарък, той е инвестиция в бъдещето на вашето бебе. Подпомагайки неговото естествено развитие, този продукт ще подобри концентрацията и зрението му още от ранната възраст. Подгответе се да споделите усмивки и много специални моменти с вашето бебе благодарение на комплекта с контрасни игри.

Комплектът съдържа:

  • 2 книжки
  • 7 двустранни карти
  • Наръчник за родители

Размери на продукта:
Всяка книга е с размери 98 × 16 см
Всяка карта е с размери 11,5 × 14,5 см 

Размери на опаковката:
16.5×19×7см

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!