Пъзел с големи части - Влак с числа

  • Марка: Banana Panda
  • Кат. номер: 49113
+ -
53,50 лв.
Характеристики
Характеристики

1… 2… 3… Подгответе се за вълнуващо пътешествие в света на числата с нашия образователен пъзел "Влак с числа" от Banana Panda! Сглобете вагоните и след това изберете кой пътник ще се вози във всеки от тях. Време е за забавление и учене!

Този невероятен панорамен пъзел се състои от 30 елемента, включващи 20 традиционни части и 10 съвпадащи кръга. Пътниците и номерираните кръгове предлагат неограничени възможности за игра и учене. Децата могат да смесват и съчетават частите свободно, което прави тази игра страхотна идея за творческа забава и учене.

С пъзелът младите изследователи не само ще научат за числата и цветовете, но и ще развият своето въображение и креативност. Подпомагайки развитието на двигателните умения и визуалното възприятие, този пъзел е идеален за малките ръчички.

Комплектът включва 30 големи парчета и наръчник за родители с 31 творчески идеи за игри, което добавя допълнителна стойност към преживяването. С размери на завършения пъзел от 135×23 см, той е перфектният образователен подарък за всяко любопитно дете.

Подгответе се за забавление и учене с пъзелът - Влак с числа, който предлага не само радост от играта, но и безценни уроци за живота!

Комплектът съдържа:

  • 30 големи парчета
  • Наръчник за родители, включващ 31 творчески идеи за игри

Размери на продукта:

  • Завършеният пъзел е с размери 135×23 см

Размери на опаковката:

  • 33 × 19 × 7 см
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!