Пъзел с големи части - Пожарна кола

  • Марка: Banana Panda
  • Кат. номер: 49044
+ -
53,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Представяме ви нашето последно откритие за малките изследователи - образователният пъзел "Пожарна кола!" от Banana Panda! Със своите 23 части, този пъзел предизвиква децата да се потопят в творческо забавление.

На първо място, децата ще сглобят джъмбо парчетата, за да създадат голямо (над 90 см дълго) превозно средство. След това, чрез подреждането на включените предмети в сглобеното оформление, те ще научат за различните форми и ще развият своите умения за съпоставяне и визуално възприятие.

Но забавлението не приключва до тук! Кръглите части могат да се смесват и съчетават по различни начини, давайки възможност за неограничени комбинации и развиване на въображението.

Илюстрациите и формите на продукта са специално адаптирани за децата, за да се улесни процесът на учене и забавление. Докато играят с пъзела, децата ще развиват своето въображение, фини двигателни умения и ще научат нови думи, като едновременно ще разпознават различните форми.

С включената голяма кутия, оборудвана с практична дръжка пъзелът "Пожарна кола" е идеален подарък за всяко любопитно дете.

Комплектът съдържа:

  • 23 големи парчета
  • Размер на парчето: приблизително 16,5 × 16,5 см

Размери на продукта:
Готовият пъзел е с размери 98 × 33 см

Размери на опаковката:
33×19×7см

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!