Пъзел с големи части - Моето тяло

  • Марка: Banana Panda
  • Кат. номер: 49026
+ -
69,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в света на откриването на човешкото тяло с нашия иновативен продукт - пъзелът "Моето тяло" от Banana Panda! Със своите 84 големи части. Tази творческа игра предлага вълнуващо пътешествие към запознаването с частите на нашето тяло.

Чрез подреждането и сглобяването на големите части на пъзела, децата се забавляват и учат едновременно. Те ще открият отговори на въпроси като: "Колко пръста имаме?" или "Какво прави носът?". Пъзелът насърчава координацията на очи и ръце, увеличава възприятието и концентрацията, и предоставя забавен и разбираем начин за учене за човешкото тяло.

Включеният голям двустранен образователен плакат (48x68 см/19 × 26,5”) допълнително обогатява учебния процес с много факти за човешкото тяло и сетивата. Изработените от висококачествен дебел картон части са идеални за малките ръчички.

Съберете целия пъзел и разберете как работи вълшебството на човешкото тяло! Комплектът е придружен с голяма кутия с практична дръжка, която го прави чудесен подарък за всеки любознателен изследовател.

Комплектът съдържа:

  • 84 големи парчета
  • 6 джъмбо пъзела
  • Голям (48×68 см) двустранен образователен плакат

Размери на продукта:
Всеки пъзел е с размери 47×25 см

Размери на опаковката:
33×28×7см

Подходящ за деца над 3 годишна възраст.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!