Пожарна станция - кът за игра от VIGA Toys

  • Кат. номер: 44712
+ -
2 299,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Тази красиво изработена пожарна станция предлага невероятно реалистично преживявяне на децата при  възпроизвеждането дейността на пожарникарите.

В процеса на сюжетно-ролевата игра децата се запознават с правилата и нормите на безопасно поведение, научават се да проявяват съпричастност и състрадание към попадналите в беда. Със своята детайлна изработка и ярки цветове, тази пожарна станция е идеалното допълнение към детската играчкова площадка.

Включва пожарен камион с оборудвана кабина, стълба, маркуч, обозначителни знаци, карти с обозначения на възникнали бедствия и пожари, голямо трасе-лабиринт за разиграване на ситуации  и други аксесоари, които ще вдъхновят децата да създадат безброй приключения и спасителни операции.

Пожарната станция от VIGA Toys със своите реалистични детайли предлага и изключителна издръжливост, и безопасност. Изработена  от висококачествени материали, тази играчка е проектирана да издържи на интензивна игра и да осигури безопасността на малките пожарникари.

С включените реалистични елементи и детайли, тази пожарна станция ще подпомогне на децата в развитието на въображението и социалните им умения, да изразяват себе си и проявявят взаимопомощ. Предлагайки неограничени възможности за игра, тази играчка ще осигури часове на забавление и учене за вашето дете.

Продуктът притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGA Toys за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!