Триъгълник на Пиклер - 3 модула от VIGA Toys

  • Кат. номер: 60710
+ -
449,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Триъгълник на Пиклер - Игралени модули за развитие на физическата активност на децата.

Тази конструкция е съчетание от три различни модули, които я правят прекрасна игра за развитие на двигателните и координационни умение при децата.

Модул 1: "Платформа за Изследване"

Открийте магията на движението с нашия Триъгълник на Пиклер - идеалният спътник за вашето дете в пътешествието му към физическо самосъзнание и усъвършенстване. Платформата за изследване е нежно издигната, която стимулира моториката и баланса на детето, като го предизвиква да изследва различни движения и позиции. Създаден с внимание към безопасността и здравословния растеж, този модул предоставя идеалната основа за развитието на малките физически изследователи.

Модул 2: "Рампа на Приключенията"

Нека вашето дете се потопи в света на вълнуващи приключения с двустранната пързалка и рампа за катерене.Този модул е изпълнен със забавни и предизвикателни елементи, които ще вдъхновят детето ви да развива координацията, гъвкавостта и силата на своето тяло. Създаден с издръжливи материали и функционален дизайн, Лабиринтът на Приключенията предоставя безкраен източник на разнообразие и забавление за вашето дете.

Модул 3: "Върхове и Тунели"

Създайте безкрайни възможности за физическо израстване с нашата Люлка катерушка - Върхове и Тунели! Този модул предлага удобна височина и заоблена форма, които стимулират креативността и въображението на детето ви, докато се забавлява и развива с различни движения. Нека детето ви се изкачва, люлее, плъзга и преминава през тунела, като развива силата, баланса и увереността в себе си. Този модул е перфектният акцент за всяко игрално пространство, което подкрепя здравословното развитие и забавлението на децата.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

Може да го откриете на playsense.bg и в магазини PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон "

55 София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!