Тоалетка със столче от VIGA Toys

  • Кат. номер: 44711
+ -
169,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Представяме ви прекресния комплект Тоалетната масичка със столче от VIGA Toys - елегантно и функционално допълнение към детската стая, което ще впечатли вашата малка принцеса!

Тази красива тоалетна масичка със столче предлага на вашето дете уникална възможност да се забавлява и учи, като едновременно развива фините моторни умения и въображението си. Състои се от стабилна  конструкция с изящен дизайн и функционални елементи като огледало, масичка с шкафче и столче.

Тоалетната масичка със столче е идеална за игри на ролеви модел, където вашето дете може да се превърне в малка принцеса или гримьорка, като използва различни аксесоари и гримове за да създаде различни образи и истории. Също така, тя предлага и удобно пространство за съхранение на аксесоарите и гримовете на детето.

Изработена с внимание към детайлите и безопасността на децата, тази тоалетна масичка е издръжлива и надеждна. Тя предлага на вашето дете не само забавление, но и възможността да се изразява и развива в безопасна и подкрепяща среда.

Подарете на вашето дете възможността да се наслади на моментите на игра и въображение с Тоалетната масичка от VIGA Toys - перфектната добавка към техния свят на забавление и развитие!

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

Може да го откриете на playsense.bg и в магазини PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон "

55 София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!