Дървена люлка-катерушка Монтесори от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44710
+ -
209,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Представяме ви Дървената люлка-катерушка Монтесори от VIGA Toys - иновативен дизайн, който ще вълнува и забавлява вашето дете!

Тази дървена люлка-катерушка е идеална за развиване на физическите и сетивните умения на вашето дете. Изградена от висококачествено дърво със здрави въжета, тя предоставя безопасна и забавна игрова среда за децата да се наслаждават на катерене, балансиране и люлеене.

Тази люлка е не просто средство за развлечение, но и инструмент за учене и развитие. Чрез играта с нея, децата развиват своите физически умения, баланса, координацията и сетивата си, като същевременно учат за пространството и физическите принципи.

Изработена с внимание към детайлите и съобразена с високите стандарти на безопасност, тази дървена люлка-катерушка е издръжлива и надеждна. Тя е идеална както за игра вътре, така и за игра на открито, предлагайки на вашето дете безкрайно забавление и активност.

Подарете на вашето дете възможността да се наслади на приключението и ученето с Дървената люлка-катерушка Монтесори от VIGA Toys - перфектната играчка, която ще стимулира техния развитие и ще им предостави много радост и удоволствие!

Дървената люлка-катерушка притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!