Дървена пързалка - рампа за катерене от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44709
+ -
111,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Представяме ви 44709 Дървената пързалка - рампа за катерене от VIGA Toys - перфектният начин да стимулирате активността и въображението на вашето дете!

Тази дървена пързалка е идеална за малки деца, които обичат да изразходват своята енергия и да се забавляват в игрива и безопасна среда. Състои се от стабилна дървена конструкция с права стена за катерене, която предлага безбройни възможности за развитие на мускулите, баланса и координацията на детето.

Тази пързалка не само предлага физически активности, но и насърчава креативната игра и социалното взаимодействие сред децата. Те могат да използват пързалката за игри на ролеви модел, за да създадат различни сцени и истории, докато се забавляват и развиват.

Изработена от висококачествено дърво и съобразена с възрастовите нужди на децата, тази пързалка е издръжлива и безопасна за употреба. Тя предлага забавление и удовлетворение за вашия малък изследовател, като същевременно му помага да развие важни физически и социални умения.

Подарете на вашето дете възможността да се наслади на играта и движението с Дървената пързалка права стена за катерене от VIGA Toys - идеалният начин да ги подготвите за света и да им осигурите безкрайно забавление и активност!

Стената за катерене притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!