Pikler Дървена стълба Монтесори Триъгълник за катерене

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44708
+ -
179,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 44708 Pikler Дървената стълба Монтесори Триъгълник от VIGA Toys е иновативен и функционален уред, който ще възбуди въображението и активността на вашето дете!

Този дървен стълб Монтесори е вдъхновен от методиката на Мария Монтесори и е създаден да подпомага физическото развитие и координацията на малките деца. Състои се от стабилна дървена конструкция във формата на триъгълник, с различни отвори, които предлагат възможности за катерене и игра.

Този уникален дизайн стимулира децата да използват своето тяло и мускулите си, като същевременно развива координацията, баланса и силата на тялото. Той е идеален за упражнения за баланс и координация, както и за игри на ролеви модел.

Изработен от висококачествено дърво и с внимание към детайлите, тази стълба е издръжлива и безопасна за игра. Тя предлага безкрайни възможности за развлечение и учене, като е същевременно елемент на игралния и образователен процес за вашия малък изследовател.

Подарете на вашето дете възможността да изрази своята енергия и креативност чрез играта с 44708 Pikler Дървената стълба Монтесори Триъгълник от VIGA Toys - перфектният начин да ги подготвите за света и да им предоставите безкрайно забавление и удовлетворение!

Дървената стълба притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!