Пъзел игра за сортиране на цветове и геометрични фигури

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44707
+ -
39,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Запознайте вашето дете със света на цветовете и формите чрез иновативната пъзел игра от  VIGA Toys.

Този учебен комплект е вдъхновен от методиката на Мария Монтесори и предлага на децата уникална възможност да се научат да разпознават и сортират различни цветове и геометрични фигури. Състои се от дървени пъзелни елементи, които представят цветове и форми като кръг, квадрат, триъгълник в четирите основни цвята, както и 32 образци  с изображения на различните им комбинации. 

Чрез играта с този пъзел, децата ще развият своето логическо и комбинативно мислене, умение за разпознаване на цветове и форми, както и техните моторни умения и координация. Те ще се забавляват, като съчетават и сортират различните елементи, създавайки различни комбинации и участвайки в интерактивни учебни игри.

Играта е изключително подходящо дидактическо средство за усъвършенстване на фината и груба моторика, котцентрация на вниманието, зрителна памет.

Изработен от висококачествени материали и съобразен с възрастовите нужди на децата, този пъзел е издръжлив и безопасен за употреба. Той предлага не само забавление, но и образователен опит, който ще помогне на вашето дете да развие важни умения и познания.

Подарете на вашето дете възможността да се забавлява и учи едновременно с VIGA Възпроизвеждане на Монтесори цветове и фигури - идеалната пъзел игра, която ще стимулира неговите сетива и умствено развитие в игровата среда!

Размер:270х60х188мм

Играта притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!