Дървен строител с фигури и платформа - Град, 100 части от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44705
+ -
86,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Създайте своето собствено магическо градче с помощта на  Дървения строител с фигури и платформа от VIGA Toys!

Тази вълнуваща игра предлага на вашето дете възможността да се превърне в млад архитект и да изгражда различни сгради и обекти с помощта на дървените части. Състояща се от 100 части, включително дървени блокчета, фигури на хора, дървета, знаци, декоративни елементи и платформа за изграждане на архитектурна композиция от градската среда, тази играта ще вдъхнови творческото въображение на всяко дете.

С Дървения строител на Град от VIGA Toys, децата ще развият уменията си за планиране, координация и сътрудничество, докато създават своя собствен градски пейзаж. Те ще се забавляват, като създават различни сцени и истории, докато се наслаждават на играта с приятели или самостоятелно.

Изработен от висококачествени дървени материали и с внимание към детайлите, този строителен комплект е издръжлив и безопасен за употреба от деца. Той е идеален за стимулиране на въображението и креативността на вашето дете, като му предоставя безкрайни възможности за забавление и учене.

Подарете на вашето дете възможността да се наслади на построяването и играта с Дървения строител с фигурки - Град от VIGA Toys - перфектният начин да се развие своите конструктивни умения и да създаде своя собствен свят на въображение и вълнуващи приключения!

Размер на кофата: 220х220х250мм

Играта притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!