Релефен пъзел - Ферма от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44702
+ -
26,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Този вълнуващ пъзел съдържа триизмерни любимите фермерски животни - зайче, пате, куче, конче, крава, кокошка и овца, изобразени с висококачествени дървени части с различни текстури и релефи. С всеки елемент вашето дете ще се запознае с нови форми и усещания, докато разгадава пъзела и създава пълната картинка на фермата.

Този релефен пъзел не само развива моториката и сетивата на детето, но и му предоставя възможност да научи повече за живота на фермата и различните животни, които я населяват. Забавлението се превръща в образование, като детето се потапя в света на селското стопанство и неговите чудеса.

Изработен с внимание към детайлите и от висококачествени материали, този релефен пъзел е издръжлив и сигурен за игра, гарантирайки дълготрайно забавление за вашето дете.

Подарете на вашето дете възможността да се наслади на забавлението и образованието едновременно с Релефния пъзел Ферма от VIGA Toys - идеалният начин да развивате техните умения и да ги запознаете със забавната и познавателна атмосфера на живота на фермата!

Дървеният пъзел притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGA Toys за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и "Дървени пъзели и сортери".
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!