Релефен пъзел - Превозни средства от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44701
+ -
26,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Този превъзходен пъзел представя седем различни превозни средства - автомобил, велосипед, самолет, кораб, хелекоптер, автобус, самосвал - изобразени с висококачествени дървени части с различни релефи. Те не само ще предизвикат възхищение при вашето дете, но и ще му помогнат да развие сетивата си чрез усещане на различните повърхности.

Този релефен пъзел не само предлага забавление, но и развива уменията за сортиране, съпоставяне и моторика на вашето дете. С всяко поставяне на частта на правилното място, те ще се уверят в своите способности и ще постигнат удовлетворение от завършването на всяка композиция.

Изработен с внимание към детайлите и от висококачествени материали, този релефен пъзел е издръжлив и сигурен за игра, осигурявайки дълготрайно забавление за вашето дете.

Подарете на вашето дете възможността да се наслади на забавлението и образованието едновременно с Релефния пъзел Превозни средства от VIGA Toys - перфектният начин да подкрепите неговото развитието и обучение  в процеса на игра.

Дървеният пъзел притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGA Toys за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и "Дървени пъзели и сортери".
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!