Тактилна дъска за изписване контури на превозни средства от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44700
+ -
20,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Представяме ви вълнуващата възможност да развивате уменията на вашето дете за координация и творчество с Тактилната игра за очертаване контури на превозни средства от VIGA Toys!

Тази иновативна игра представя дървена дъска, в която са вдълбани контурите на различни превозни средства като автомобил, велосипед, мотор, самолет и кораб. Вашето дете може да изписва с дървеното моливче тези елементи, като следва контурите им, за да създаде реалистични силуети на различните превозни средства.

Тази игра не само предоставя на децата възможността да се забавляват и развиват своите творчески умения, но и ги насърчава да разгръщат своето въображение, като създават различни сцени и истории с тези превозни средства.

Изработена от висококачествени материали, Тактилната игра за очертаване контури на превозни средства от VIGA Toys е безопасна за употреба и осигурява дълготрайно удоволствие за вашето дете. Това е перфектният начин да се комбинира образование със забавление и да се стимулира развитието на детския въображателен свят.

Подарете на вашето дете възможността да се наслади на играта и ученето едновременно с Тактилната игра за очертаване контури на превозни средства от VIGA Toys - идеалният начин да се впуснете в света на творчеството и въображението!

Тактилната дъска притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Посетете категорията "Образователни игри" за още подобни продукти от PlaySense

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!