Тактилна дъска за изписване на графични модели от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44697
+ -
20,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Разкрийте творческия потенциал на вашето дете с Тактилната дървена дъска за очертаване на графични модели по системата на Монтесори от VIGA Toys! Тази иновативна дъска представлява перфектната комбинация от обучение и забавление, която ще вдъхнови въображението на всяко дете.

Изработена от висококачествено дърво, тази дъска е специално проектирана да предостави на децата възможността да се запознаят и изписват различни графични модели и криви. С възможността за усещане на допир, всяка форма и линия се превръща в интерактивен опит за учене, който ще подкрепи тяхното креативно развитие.

С 44697 Тактилната дървена дъска за очертаване на графични модели по системата на Монтесори от VIGA Toys вашето дете ще разкрие радостта от творчеството и ще развие своите умения за визуално представяне. Подарете им възможността да създават и изразяват себе си по уникален начин сега.

Тактилната игра притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория,посетете категория "Образователни игри". 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!