Цветен сортер за вгнездяване на геометрични фигури VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44685
+ -
32,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в нашия магазин, където ученето и забавлението се сливат в един чудесен продукт - Цветен сортер за вгнездяване на геометрични фигури от VIGA Toys!

Този невероятен сортер предоставя на вашето дете не само възможност да се забавлява, но и да развива своите умения в разпознаването на форми и цветове.

Характеристики:

  1. Интерактивно обучение: Сортерът предлага забавен начин за учене на децата, като ги насърчава да разпознават и сортират геометрични форми - кръгове, триъгълници, квадрати и правоъгълници. Колчетата за нанизване са различни - гладки, с резба и с шипчета. Тази вариативност спомага за развитие моторните и когнитивни умения при децата, както и координация на движенията.

  2. Висококачествени материали: Изработен от здраво и екологично приятно дърво, сортерът е безопасен за игра и осигурява дълготрайна употреба. Боите, използвани за боядисването, са нетоксични и безопасни за децата.

  3. Ярки цветове и привлекателен дизайн: Ярките цветове с техните по-светли или по-тъмни нюанси, както и забавните форми правят играта още по-занимателна и вълнуваща за децата. Дизайнът е привлекателен и подходящ за деца от различни възрасти.

  4. Моторни умения и решаване на задачи: Нанизването и вгнездяването на фигурите върху специално предназначените шипчета развива моторните умения на децата и ги учи да решават прости задачи.

  5. Подходящ за групова игра: Сортерът е идеален за игра както самостоятелно, така и в група. Той насърчава сътрудничеството и комуникацията между децата, като им предоставя възможност да споделят и обменят идеи.

Добавете дървеният сортер с геометрични форми на VIGA Toys към игралната колекция на вашето дете и му подарете не само забавление, но и ценни уроци за учене и развитие.

Дървеният сортер с геометрични форми от VIGA Toys притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г.Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и"Детски дървени проходилки".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!