Дървена количка за кукли PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44236
+ -
48,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Докоснете се до магията на играта с нашата вълнуваща дървена количка за кукли PolarB

 Тази изключително изработена количка е перфектното допълнение към игралния свят на вашето дете, предлагайки му възможност да създаде невероятни приключения и истории с любимите си кукли.

Характеристики:

  1. Ръчна изработка от висококачествено дърво: Всяка детайлна дървена количка е ръчно изработена от здраво и естествено дърво, което гарантира дълготрайна издръжливост и безопасност при играта.

  2. Прекрасен дизайн: Съчетание от натурални цветове, елегантни криви и изчистени линии правят тази количка не само функционално средство за пренасяне на кукли, но и стилна декорация за игралното пространство на вашето дете.

  3. Вместителна: Количката е достатъчно голяма, за да побере няколко кукли едновременно, като предоставя на малките играчи възможност за разнообразни игри и ролеви сценарии.

  4. Лека и лесна за маневриране: Стабилната, но лека конструкция прави количката лесна за маневриране дори за по-малките деца, като им предоставя възможността да се забавляват с нея навсякъде по дома или в градината.

  5. Развива въображението и креативността: Като част от игровата среда, дървената количка подпомага развитието на въображението, креативността и социалните умения на детето, като ги вдъхновява да създават различни истории и ролеви игри.

Дайте на вашето дете възможност да се потопи в света на играта с тази чаровна дървена количка за кукли PolarB! Незабравими приключения и безкрайни часове на забавление гарантирани!

Дървената количка за кукли PolarB притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г.Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и"Детски дървени проходилки".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!