Детски музикални инструменти PolarB - Таралеж

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44233
+ -
62,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Музикален Комплект 44233 от Вига Тойс - За Развитие на Таланта и Безкрайно Забавление

Този вълнуващ комплект предоставя инструменти, които не само развиват музикалните таланти, но и пренасят света на звука в детската стая.

Основни Характеристики:

  1. Разнообразие от Инструменти: Комплектът включва цяла симфония от инструменти - ксилофон, дайре и маракас. Вашето дете ще има възможност да създава музикални шедьоври с различни звуци.

  2. Качествени Материали: Инструментите са изработени от висококачествени материали, осигуряващи тяхната издръжливост и безопасност. Вига Тойс винаги отделя голямо внимание на качеството на своите продукти.

  3. Образователен и Забавен: Музикалният Комплект не само развива музикалните умения, но и подпомага развитието на координацията, ритъма и творческото мислене.

  4. Подходящ за Всяка Възраст: Идеален за деца от ранна възраст, този комплект ще вдъхнови любителите на музиката и ще предостави невероятни моменти на забавление за цялото семейство.

Осигурете на вашето дете несравнимо изживяване с Музикалния Комплект 44233 от Вига Тойс. Поръчайте сега и разкрийте талантите и удоволствието от света на музиката!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!