Дървена игра със скачащи насекоми PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44232
+ -
23,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Представяме ви VIGA Toys Дървената Игра със Скачащи Насекоми - интересна и забавна игра, която ще зареди детското въображение и ще развие техните моторни умения! Тази уникална игра съчетава забавлението с обучението, като предоставя на децата възможност да усъвършенстват своите умения за координация и прецизност.

Основни характеристики:

  1. Включва дървена база с три игрални пръчици с изображения на пеперуда, калинка и пчеличка на върха.
  2. Съдържа няколко дървени насекоми, които децата трябва да хванат и натиснат за главичките, за да изскочат навън от дървената основа. След това отново търсят къщичките им, опитвайки да ги поставят в отворите, за да повторят упражнението отново. 
  3. Реализира се с помощта на едно или повече играчи, което позволява на децата да се забавляват и състезават един с друг.
  4. Дървената игра със скачащи насекоми е изработена от висококачествени материали, които гарантират безопасност и дълготрайност на играта.

Тази дървена игра със скачащи насекоми е перфектният начин да съчетаете забавление с развитие на уменията на вашето дете. С VIGA Toys вашето дете ще се забавлява, докато учи и развива важни умения. Подгответе се за много часове на игра и развлечение с тази забавна играчка от VIGA Toys!

Размер на продукта:

120х40х120 мм

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

Може да го откриете на playsense.bg и в магазини PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон "

55 София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!