Комплект с инструменти PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44229
+ -
32,50 лв.
Характеристики
Характеристики

 Описание: Представяме ви VIGA Toys Комплекта с инструменти - идеалният начин да въведете вашето дете в света на ремонтните дейности и конструктивните игри! Този невероятен комплект предлага всичко необходимо за децата да се забавляват и учат, като същевременно развиват важни умения.

Основни характеристики:

  1. Включва разнообразие от инструменти: чук, гаечен ключ, отвертка, кръстати винтове с гайки, гвоздей, дървени планки и зъбни колела , които са изработени от здрави материали и са идеални за малки ръце.
  2. Реалистични дизайни, които стимулират детската фантазия и ролева игра, като същевременно предоставят възможност за учене.
  3. Инструментите са подходящи за развиване на фините моторни умения, координацията око-ръка и конструктивните умения на децата.
  4. Подходящи за игра както у дома, така и на открито, което предоставя възможност за разнообразни игрови сценарии и активности.

Този комплект с инструменти е перфектният подарък за всеки млад ремонтник или бъдещ инженер. С VIGA Toys вашето дете ще се забавлява, докато учи и развива важни умения. Подгответе се за много часове на игра и изследване с този страхотен комплект от VIGA Toys!

Размер на продукта:

185х114х126 мм

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

Може да го откриете на playsense.bg и в магазини PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон "

55 София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!