HEY CLAY 15023 Глина за моделиране - Домашни любимци - 15 кутии

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 15023
+ -
39,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в чудесния свят на творчеството с HEY CLAY 15023 - специален комплект глина за моделиране "Домашни любимци". Този невероятен продукт включва 15 кутии с разнообразни цветове и форми, които ще ви позволят да създадете собствени домашни любимци с безгранична фантазия.

Характеристики:

  1. Живописни цветове: Комплектът включва 15 кутии глина в ярки и весели цветове, представляващи разнообразието от пухкави и пернати приятели в дома ви. От меко розово за кошмарчета до жълто за пухкави птици - изборът е ваш.

  2. Различни форми и аксесоари: Включените форми и аксесоари са идеални за създаване на всички видове домашни любимци - от котки и кучета до птици и малки гризачи. Съчетайте ги, за да създадете уникални истории с вашия глинен зоопарк.

  3. Лесна за обработка текстура: Глината е създадена с гладка и еластична текстура, която прави процеса на моделиране лесен и забавен за деца и възрастни. Оформете и реформете вашите творения по всяко време.

  4. Подходяща за всички възрасти: HEY CLAY 15023 е идеална за семейно творчество, като поддържа учебния процес по забавен и практичен начин. Това е страхотен начин за споделяне на време с близките ви, като създавате весели глинени любимци.

  5. Стимулира въображението и творческото мислене: Комплектът е предназначен да стимулира творчеството и въображението, като позволява на всеки да създаде свой уникален домашен любимец.

Забележителност:

HEY CLAY 15023 представлява не просто глина за моделиране, а ключ към личен зоопарк от ваши собствени и уникални домашни любимци. Поръчайте вашия комплект сега и се потопете в света на въображението и творчеството!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!