HEY CLAY 15022 Глина за моделиране - Горските животни - 15 кутии

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 15022
+ -
39,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли в увлекателния свят на глината за моделиране с HEY CLAY 15022 - специален комплект от 15 кутии, вдъхновен от чаровната горска природа. Този продукт ви предоставя възможността да създадете собствени горски приказки с множество забавни форми и животни.

Характеристики:

  1. Натурални цветове: Комплектът включва 15 кутии глина в натурални и реалистични цветове, които представят богатството на горската палитра. От тъмно кафяво за дървета до живописно зелено за трева - вие разполагате с всичко необходимо.

  2. Горски животни и растения: Включените форми и декорации представят обитатели на гората - от щури късноеживущи животни до величествени дървета. Създайте своето горско царство с вълшебния свят на животните и растенията.

  3. Текстура подобна на природата: Глината е формулирана с текстура, наподобяваща естествените материи от горската среда, което ви позволява да създадете реалистични детайли и фактури във вашия модел.

  4. Лесна за работа и моделиране: С гладка и еластична текстура, глината е идеална за деца и възрастни. Процесът на моделиране става лесен и забавен, като всяка кутия предоставя възможност за уникално творчество.

  5. Стимулира въображението: Комплектът е проектиран да подкрепя креативността и въображението, като ви предоставя свобода да създадете своя горски свят и да придадете на глината формата на вашите идеи.

Забележителност:

HEY CLAY 15022 не е просто глина за моделиране - това е пътешествие в горското кралство, където всеки замисъл става реалност. Поръчайте комплекта сега и се насладете на чаровната магия на горските животни във вашия собствен дом!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!