HEY CLAY 20901 Глина за моделиране - Жълта кибер кола

  • Марка: HEY CLAY
  • Кат. номер: 20901
+ -
16,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошъл във вълнуващия свят на HEY CLAY 20901 - глина за моделиране, където съчетаваме технологичния блясък със свежестта на жълтия цвят. Този невероятен комплект ти предоставя възможността да създадеш своята жълта кибер кола, която излъчва стил и иновации!

Характеристики:

  1. Енергизиращ цвят: Жълтият оттенък на глината е като слънчев лъч, придавайки на твоята кибер кола доза енергия и свежест. Този цвят представлява яркостта и динамиката, които ти възнамеряваш да внесеш в своят модел.

  2. Лесна за моделиране: HEY CLAY 20901 е създадена с особено гладка текстура, която лесно се формира и моделира. Този арт материал ти дава възможността да изразиш своите идеи с лекота и креативност.

  3. Модерен дизайн: Жълтата кибер кола е обогатена с модерни форми и иновативни детайли. Този модел не е просто кола; това е изкуство в движение, което ти създаваш с твоите ръце.

  4. Творческа свобода: Създай своята жълта кибер кола, без да имаш нужда от сложни инструменти. Този комплект е проектиран така, че да ти предостави пълна творческа свобода само с помощта на ръцете ти.

  5. Инструкции за лесна употреба: Пълен с детайлни инструкции, комплектът гарантира, че създаването на твоята жълта кибер кола е лесно и забавно преживяване.

Забележителност:

HEY CLAY 20901 не е просто глина за моделиране - това е ключът към свят на неограничени възможности и иновативен дизайн. Поръчай сега и се потопи във вълнуващата работа на творчество с твоята жълта кибер кола!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!