Дървена проходилка с активности, PolarB - зелена

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44226
+ -
139,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървена активиращата бебешка проходилка 

 

Тази проходилка комбинира различни видове игри. Предната платформа съдържа спирала с мъниста, лабиринт с елементи, 3 зъбчати колела, въртящи блокчета с животни и сортер от страни.

 

Различните видове игри от количката за прохождане са уникален начин за задържане на детското внимание. Посредством тях детето научава нови неща, развива тактилните усещания, фината моторика на пръстите, уменията за двигателна координация и баланс на тялото. Благоприятства развитието на концентрацията и умението за ориентиране в пространството.

 

Тази дървена проходилка е удачна и за непроходило дете, което може да играе с различните игри и седнало на пода. Колелата са със силиконови пръстени, срещу подхлъзване. Детето може да я ползва и  като количка за играчки. Това прави дървената проходилка удачна за деца от 1 до 3 годишна възраст.

 

Дървената проходилка притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г.Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и"Детски дървени проходилки".