Дъга Монтесори - 8 части, PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44220
+ -
49,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 Дъга Монтесори - 8 части, PolarB от Вига Тойс - Вдъхновяваща Играчка за Творчество и Развитие

 Отворете вратата към света на цветовете и формите с Дъга Монтесори - 8 части, представена от PolarB и Вига Тойс. Тази прекрасна играчка не само предоставя вълнуваща забава, но и подпомага развитието на детските творчески способности и моторика.

Основни Характеристики:

  1. Монтесори Вдъхновение: Дизайнът на Дъга Монтесори следва педагогическите принципи на метода на Монтесори, подпомагайки децата в процеса на учене чрез игра и творчество.

  2. 8 Части в Живи Цветове: Вига Тойс и PolarB съчетават красиви цветове и висококачествени материали, за да предоставят дъга с 8 части, която не само забавлява, но и учи.

  3. Стимулира Въображението: Детското въображение ще разцъфне, докато те създават различни форми и комбинации с частите на дъгата. Това е идеалната платформа за творческо изразяване.

  4. Развива Моториката и Координацията: Играта с Дъга Монтесори подпомага развитието на моториката и координацията, като децата използват части от дъгата за създаване на различни структури.

  5. Екологично Приятна и Безопасна: Изработена от висококачествени материали, тази дъга е екологично устойчива и безопасна за вашето дете.

Поглезете детето си със стил и обогатете техния учебен процес с Дъга Монтесори - 8 части от PolarB и Вига Тойс. Поръчайте я сега и открийте радостта от ученето през творчество!

Дъгата притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!