Дървена игра за ролева игра - Кемпер от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44688
+ -
62,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Представяме ви Детската Каравана от VIGA Toys - перфектната играчка за безкрайни приключения и въображаеми пътешествия. Този красиво изработен модел на каравана не само предоставя часове на забавление, но и подпомага развитието на детската фантазия и социалните умения.

Основни Характеристики:

  1. Реалистичен Дизайн: Караваната 44688 впечатлява със своя живописен и реалистичен дизайн, който кара въображението на децата да плътства. Ярки цветове и внимателно изработени детайли правят този модел истинска детска мечта.

  2. Дървена Конструкция: Изработена от висококачествено дърво, караваната е издръжлива и екологично приятна. Това я прави идеален избор за родители, които ценят безопасността и здравето на своите деца.

  3. Отваряеми Врати и Прозорци: Интерактивните елементи като отваряеми врати и прозорци предоставят реалистичен опит на детето и стимулират ролята на въображението в играта.

  4. Развива Социалните Умения: Играта с караваната насърчава социалната игра и споделянето, като децата се забавляват в общност и учат от взаимодействието си.

Подарете на вашето дете възможността да се отправи на вълнуващо пътешествие с Детската Каравана 44688 от Вига Тойс. Поръчайте я сега и създайте незабравими моменти от детството на вашето дете!

Размер на продукта: 190х118х125мм

Играта притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: Viga Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на Viga Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!