Дървена магнитна дъска за стена - Влак

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50772
+ -
459,00 лв.
Характеристики
Характеристики

50772 Дървена магнитна стена за игра - Влак от Вига Тойс

Давайте на въображението на вашето дете крила с невероятната 50772 Дървена магнитна стена за игра - Влак от Вига Тойс. Този чудесен комплект включва 5 дървени магнитни дъски, които не само предоставят на вашето дете невероятно забавление, но и стимулират творческото мислене и обучението през игра.

Всяка от магнитните дъски е проектирана да вдъхновява децата да съставят разнообразни магнитни пъзели, букви и цифри, създавайки собствени истории и сцени. С 50772 Дървена магнитна стена за игра - Влак, вашето дете може да се наслади на непрекъснато обогатяващо и увлекателно игрово преживяване.

Този уникален комплект е идеален за деца, които обичат да изразяват себе си чрез творчески проекти и игри. Вдъхновен от забавния свят на влаковете, този комплект от Вига Тойс предлага безброй възможности за създаване на цветни сцени и приказки.

Създаден с висококачествени материали, съобразен с най-високите стандарти за безопасност, 50772 Дървена магнитна стена за игра - Влак е идеалният начин да разнообразите учебния процес на вашето дете. Подарете му уникалното преживяване на игра и обучение, което ще стимулира въображението му и творческите умения.

Изберете 50772 Дървена магнитна стена за игра - Влак от Вига Тойс и дарете на вашето дете невероятно пътешествие в света на играта и обучението!

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 Размер на продукта:

410 x 410 x 260 мм

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!