Дървена магнитна стена за игра - Автомобил

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50782
+ -
439,00 лв.
Характеристики
Характеристики

50782 Дървена магнитна стена за игра - Автомобил от Вига Тойс

Представяме ви невероятната 50782 Дървена магнитна стена за игра - Автомобил от Вига Тойс, която ще зареди въображението на вашето дете с безброй възможности за творческа игра и учене. Този невероятен комплект съдържа 6 дървени магнитни дъски, които се съчетават, за да създадат единствено пространство за развлечение и обучение.

Всяка магнитна дъска е разделена на сектори, които предлагат децата да съставят различни видове магнитни пъзели, букви и цифри по техните предпочитания. Този разнообразен комплект развива творческите умения и предоставя възможност за учене чрез забавление.

С 50782 Дървена магнитна стена за игра - Автомобил, децата ще открият забавлението от създаването на собствени дизайни, сглобяването на цифри и букви и поставянето на пъзели, за да формират уникални сцени и истории. Тази игра е идеална за усъвършенстване на креативността и развитие на въображението.

Създадена с висококачествени материали и съобразена с всички съответни стандарти за безопасност, 50782 Дървена магнитна стена за игра - Автомобил е идеалното допълнение към игровата колекция на всяко дете. Подарете на вашето дете вълнуващ опит с играта, която съчетава забавление и образование в едно.

Изберете 50782 Дървена магнитна стена за игра - Автомобил от Вига Тойс и внесете доза усмивки и учене в живота на вашето дете още днес!

Дървената магнитна стена за игра - Автомобил е подходяща за детски градини и образователни центрове, както и за деца над 3 години.

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

Продуктът притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!