Дървен пъзел с дръжки VIGA - Домашни любимци

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44595
+ -
16,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Наименование на продукта: Viga Дървен пъзел с дръжки VIGA - Домашни любимци

Описание на продукта: Развивайте въображението и моториката на вашето дете с помощта на този чудесен дървен пъзел с дръжки VIGA - Домашни любимци от Вига Тойс. Тази играчка не само забавлява, но и насърчава ученето чрез игра, представяйки разнообразни животни и форми.

Основни характеристики:

  1. Образователен и забавен: Пъзелът с домашни любимци на Вига Тойс е перфектният начин да научите вашето дете да разпознава различни животни и форми. Той стимулира визуалната и когнитивната развива и помага за разширяването на детските познания.

  2. Дървени дръжки: Пъзелът разполага с дървени дръжки, които са лесни за захващане и подходящи за детски ръце. Това прави играта по-лесна и удобна за малките деца.

  3. Красив дизайн: Пъзелът е декориран с ярки и привлекателни цветове, които са неустоими за децата. Домашните любимци са представени с ясни и приятни изображения.

  4. Здраво изграждане: Вига Тойс използва висококачествени материали и строги стандарти за производство, гарантирайки здрав и издръжлив пъзел, с който децата могат да играят дълги часове.

  5. Този пъзел е подходящ за деца на всяка възраст над 12 месеца и предоставя часове на забавление и учене.

Подарете на вашето дете възможността да изследва света на животните и формите чрез този забавен и образователен дървен пъзел. Той не само ще стимулира неговия интелект, но и ще му предостави много удоволствие. Поръчайте Viga Дървен пъзел с дръжки VIGA - Домашни любимци сега и усъвършенствайте развитието на вашето дете чрез забавна игра.

Дървеният пъзел притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христа Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!