Многоцветна дървена гъсеница - огъваща се

  • Марка: Classic World
  • Кат. номер: 54235
+ -
19,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Многоцветна дървена гъсеница - Огъваща се на Classic World 

Вдъхновете въображението на вашето дете с тази прекрасна Многоцветна дървена гъсеница от Classic World. Това е играчка, която не само ще ги забавлява, но и ще насърчи развитието им в няколко ключови области.

Ярки Цветове и Уникален Дизайн: Тази многоцветна гъсеница разполага с живи цветове и забавен дизайн, които ще привлекат вниманието на децата и ще насърчат творческото мислене.

Развиване на Фините Моторни Умения: Детето ви ще усъвършенства своите умения, като огъва и премества частите на гъсеницата, което развива фината моторика.

Образователна Играчка: Тази дървена гъсеница не само е забавна, но и образователна. Децата могат да се учат за цветовете, последователността и дори да развиват собствена сценария и истории.

Екологично и Сигурно: Classic World се грижат за околната среда и произвеждат своите играчки от висококачествени и безопасни материали.

Идеален Подарък: Тази многоцветна гъсеница е чудесен подарък за малките изследователи и играчи, които обичат интересните и образователни игри.

С Многоцветната дървена гъсеница от Classic World, вашето дете ще се забавлява, развива и изгражда невероятни приказки. Подарете им този уникален опит и ги насърчете да изследват света около себе си с усмивка!