Дървена играчка - Телефон с шайба

  • Марка: Classic World
  • Кат. номер: 50551
+ -
55,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървена играчка - Телефон с шайба от Classic World 

Classic World ви представя една чудесна дървена играчка - Телефон с шайба, която ще пренесе вашето дете в света на най-вълнуващите въображаеми разговори и приключения. Тази играчка е съчетание от традиционен дизайн и образователен потенциал, предназначена за най-малките детайлни изследователи.

Класически Дизайн, Нови Възможности: Този дървен телефон с шайба предлага забавление, което детето ви ще обича. Той разполага с цифри и цветни бутони, които подпомагат ученето на броене и разпознаване на цветове.

Учене и Развитие: С телефона с шайба на Classic World, децата могат да развиват своите фини моторни умения, като въртят шайбата, и да се научат на числа и цветове по забавен начин.

Стимулиране на Въображението: Тази играчка насърчава детето ви да създава свои истории и разговори, като развива тяхната креативност и социални умения.

Безопасност и Качество: Classic World използва само висококачествени и безопасни материали в производството на своите играчки, гарантирайки тяхната издръжливост и безопасност.

Идеален Подарък: Този телефон с шайба е прекрасен подарък за малките деца, които обичат да следват вашите стъпки и да се учат като играят.

С Classic World Телефон с шайба, вашето дете ще се научи как да се свързва със света около себе си, като същевременно се забавлява. Дайте на детето си възможността да развива уменията си и да създава най-вълнуващите истории с тази чудесна дървена играчка!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!