Детски дървен магазин с хранителни продукти PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44099
+ -
199,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Детски дървен магазин с хранителни продукти PolarB - Образователна Играчка

Вашият малък шеф и буден търговец сега могат да създават свои собствени магазини с този забавен и образователен детски дървен магазин от PolarB. Този магазин представлява перфектната възможност за вашето дете да научи основни концепции като пазаруване, броене и обслужване на клиенти.

Реалистичен Дизайн: Детският магазин е детайлно проектиран с рафтове, кошници, и различни хранителни продукти, които изглеждат като наистина. Този реализъм насърчава ученето и въображението на децата.

Учим и Забавляваме: Децата могат да учат да разпознават различни храни, да сортират и подреждат продуктите, и дори да играят на търговци и клиенти. Това е невероятен начин за развиване на социални и когнитивни умения.

Ярки Цветове и Качествени Материали: Дървеният магазин PolarB разполага с живи цветове и е изработен от висококачествени, безопасни материали.

Екологично и Сигурно: Продуктите на PolarB отговарят на строгите стандарти за безопасност и качество, предоставяйки ви мир.

Игралната Играчка, Която Вдъхновява: Тази играчка е перфектният подарък за развиващо и забавно преживяване. Тя насърчава ученето и забавлението на децата и ще бъде любимата им играчка.

С детския дървен магазин с хранителни продукти PolarB, вашето дете може да изгради своя свят на играта и обучението, като едновременно с това се забавлява. Помогнете им да се развиват и растат чрез тази страхотна образователна играчка!

Възраст - 3год.+

Размер на продукта:

575х295х1040 мм

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория,посетете категория "сюжетно-ролеви игри

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!