Дървена играчка за нанизване VIGA - Лисиче PolarB (Ханойска кула)

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44206
+ -
25,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървена играчка за нанизване VIGA - Лисиче PolarB (Ханойска кула) 

Представяме ви този невероятен дървен пъзел и играчка за нанизване от VIGA, който носи неповторимата забавление и предизвикателство на легендарната Ханойска кула, съчетана с топлата обич към Лисиче PolarB!

Играй и Развивай: Тази дървена играчка на VIGA предлага на вашето дете не само забавление, но и възможност да развива фините моторни умения, концентрацията и логическото мислене.

Предизвикателство на Ниво на Възрастта: Състои се от различни цветни кръгчета и едно лисиче PolarB, като целта е да се подредят кръгчетата в правилната последователност, като ги нанизвате на стълбове. Помагайки на Лисиче PolarB да подреди кръгчетата, децата ще постигнат успех и увереност.

Ярки Цветове и Уникален Дизайн: Съчетавайки ярки цветове и весел дизайн, тази играчка внушава въображението на децата и ги кара да се забавляват докато учат.

Екологично и Безопасно: Продуктите на VIGA са изработени от безопасни и екологични материали, които гарантират спокойствие за родителите.

Перфектен Подарък: Тази дървена играчка е идеалният подарък за малки и големи деца, подкрепящ техния развитие и забавление.

Съчетавайки Ханойската кула с нежното Лисиче PolarB, тази играчка не само развива уменията, но и приноси радост и усмивки. Нека вашето дете се потопи в този образователен и вълнуващ свят с дървената играчка за нанизване VIGA - Лисиче PolarB!

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Можете да намерите продукта в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София - ул. "Цар Симеон" 55

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Кукления театър/

 

Размери на опаковката на дървено лисиче PolarB

80х80х130 мм

Тегло: 0,450 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага богат асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти вижте " Дървени играчки от 0 до 1 год. и от 1 до 3 години " и " Дървени пъзели и сортери " .

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!