Дървена играчка Строител PolarB - 50 части от Viga Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44093
+ -
49,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Представяме ви невероятния Строител PolarB от VIGA Toys - изключително забавна, образователна играчка, която ще научи вашето дете за света на строителството и инженеринга.

Описание на Дървената играчка Строител PolarB - 50 части:

Този дървен строителен комплект включва 50 части, които децата могат да сглобяват и съчетават, за да създават собствени строителни проекти, да изграждат сгради. Това насърчава тяхната креативност и въображение. Дървените блокчета са в натурален и пастелни цветове.

Развива Умения: Тази игра насърчава развитието на фините моторни умения, решаването на проблеми и способността за сътрудничество, докато децата създават и управляват своите строителни проекти.

Екологично и Безопасно: Продуктите на Viga Toys са изработени от безопасни и екологични материали, гарантирайки ви спокойствие за здравето на вашето дете.

Идеален Подарък: Строител PolarB е перфектният подарък за млади инженери и бъдещи строители. Това е образователна играчка, която комбинира учене и забавление.

Със Строител PolarB от VIGA Toys, децата могат да изграждат свои светове и да се наслаждават на безкрайни строителни приключения. Подарете им тази възможност и ги насърчете да мечтаят!

Играта притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Подходяща е за деца над  двегодишна възраст.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

Размер на продукта:

180 х 180 х 180 мм

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!