Детска готварска престилка с шапка от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44577
+ -
25,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на Детската готварска престилка с шапка от VIGA Toys: 

Дали вашето дете е следващият майстор на готвенето? Подхранвайте любовта им към готвенето и творчеството с Детската готварска престилка и шапка от VIGA Toys! Комплектът е реалистичен и забавен.

Очакват ви готварски приключения: Тази очарователна униформа на готвач е идеална за малките, които мечтаят да станат виртуози в кухнята. Това е покана да изследвате прекрасния свят на готвенето.

Проектирана с прецизно внимание към детайла, тази униформа на готвач включва бяла престилка с цветен акцен, точно като истинско нещо. Включената шапка на готвача добавя автентичен щрих към детската кулинарна ролева игра.

Вдъхновете креативността, насърчете въображаемата игра, докато детето ви експериментира с измислени рецепти и създава кулинарни изкушения с въображението си.

Децата ще имат часове забавление. Независимо дали са домакини на мнимо готварско шоу, приготвят ястия за кукли или играчки животни, или помагат в кухнята, тази униформа предизвиква безкрайни часове творческа игра. Комплектът е страхотна идея за подарък.

Изненадайте своя амбициозен готвач с тази възхитителна униформа на готвач и разпалете страстта му към готвенето. Готварската престилка с шапка е идеална за партита с костюми, тематични събития или ежедневна въображаема игра у дома или в училище.

Подарете на детето си кулинарно въображение с Детска униформа на готвач с шапка от VIGA Toys. Кой знае, може да отглеждате следващия топ готвач в семейството си!

Престилката с шапка е безопосна и удобна за обличане. Изработена е от висококачествени материали, за да осигури конфорт на вашето дете, докато готви в кухнята. Комплектът притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Играчката е сертифицирана за деца над 3 години.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

Размер на продукта:

445х530 мм

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!