Детска лекарска унифома с шапка от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44575
+ -
38,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Детска лекарска униформа с шапка от VIGA Toys.

Вашето мъниче готово ли е да се впусне в медицинско приключение? Оборудвайте го с детската лекарска униформа с шапка от VIGA Toys и гледайте как въображението му се развихря.

Вдъхновете бъдещите герои за лекарската професия. Тази възхитителна лекарска униформа позволява на децата да влязат в обувките на здравен специалист, вдъхновявайки мечтите си да станат лекар, медицинска сестра или медицински супергерой.

Детският лекарски костюм е изработен с внимание към детайла и включва бяла лабораторна престилка с джобове и копчета, точно както истинската. Включената шапка допълва професионалния външен вид.

Насърчавайте емпатията и дайте възможност на малчугана за безкрайна творческа игра. Ролевата игра като лекар насърчава съпричастността и разбирането към другите, което я прави фантастично образователно изживяване. Независимо дали извършват прегледи на кукли или лекуват въображаеми пациенти, тази униформа предизвиква безкрайна игра с въображение.

Страхотна идея за подарък: Изненадайте вашето мъниче с тази лекарска униформа и го оставете да изследва вълнуващия свят на здравеопазването. Комплектът е идеален за партита с костюми, тематични събития или за ежедневна въображаема игра у дома, детската градина или училище. Кой знае, може просто да подхранвате въображението на следващото поколение герои в здравеопазването!  

Детката лекарска униформа е изработена от висококачествени и удобни материали, осигуряващи комфорт на вашето дете по време на часовете игра. Комплектът притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Играчката е сертифицирана за деца над 3 години.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!