Дървена играчка за сортиране от VIGA Toys - Корабче на Ной

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44051
+ -
73,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървената играчка с колела за сортиране - Корабче на Ной:

Добре дошли в епичното приключение с "Корабчето на Ной" от VIGA Toys - дървената играчка за сортиране с колела, която ще запознае вашето дете с класическата история на Ной и ще развие множество ключови умения.

С какво е полезна тази игра: Тази играчка не само забавлява, но и учи. Децата могат да запознаят с фигури на животни, подобни на тези в историята на Ной, да ги вгнездяват и подреждат на корабчето. Това насърчава сортирането, съчетаването и балансирането. Играта с дървената количка за сортиране "Корабчето на Ной" стимулира въображението и творческото мислене на децата, като ги вдъхновява да измислят собствени истории и приключения за животните на борда.

Подходящо за различни възрасти: Тази играчка е подходяща както за по-малки деца, които тренират моториката си, така и за по-големи, които могат да създават по-сложни сценарии и разказват приказки.

Дървената играчка за сортиране "Корабчето на Ной" от VIGA Toys съчетава образование и забавление, позволявайки на вашето дете да се наслади на ученето чрез игра. Дарете на малчуганите възможността да се потопят в класическата приказка за Ной и да създават свои собствени приключения!

Играчките, произведени от VIGA Toys, са изработени от екологични и безопасни материали, гарантирайки ви спокойствие за здравето на вашето дете. Продуктът притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGA Toys

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGA Toys за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размер: 260х220х135мм

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!