Тактилен пъзел - Ферма от VIGA Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44662
+ -
24,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на тактилния пъзел - Ферма:

Добре дошли във вълнуващия свят на "Тактилен пъзел - Ферма" от VIGA Toys - дървен пъзел, който разкрива чудесата на селската животновъдна обстановка и развива тактилните усещания на децата. Тактилният пъзел Ферма представлява дървета основа с издълбани легла за 5 фигури на домашни животни. Фигурите на кон, овчица, пате, куче и кокошка са триизмерни и децата могат да ги разиграват като в настолен куклен театър. Използвайте играта, за да запознаете неусетно децата с отделните домашни животни, местообитанието им, тяхното поведение и начин на хранене.

Фермата и нейните обитатели: Този дървен пъзел пренася вашето дете в забавния свят на фермата. С помощта на 5 толкова реалистични дървени фигурки на животни, децата могат да създават собствени истории и да научат за различните животински видове. 

Този пъзел развива творческите и креативни умения на децата, позволявайки им да вадят и подреждат животните върху дървената подложка по начин, който вдъхновява творчеството и фантазията, развива фината и губа моторика на детските пръсти. Пъзелът предоставя уникална възможност да се изучават форми и цветове, докато децата сглобяват и разглеждат различните животни.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!