Условия за пазаруване и доставка

 

1.Условия за пазаруване:

За да закупите продукт от онлайн магазин www.playsense.bg е необходимо да се регистрирате като потребител.Подадената от Вас информация ще бъде използвана ЕДНИСТВЕНО за процедурите по доставка на вашата поръчка.

Цените в този сайт са крайни, с включено ДДС. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, моля отбележете във формата за доставка и въведете необходимите данни.

1.1 Отстъпки.

При поръчки в по-големи количества предлагаме следните отстъпки:

от 300 лв. до 500 лв.-5%

от 500 лв. до 1000 лв.-10%

от 1000 лв. до 3000 лв.-20%

над 3000 лв.-30 %

*при пазаруване от playsense.bg  автоматично се генерират горепосочените отстъпки.

2.Доставка:

Онлайн магазин www.playsense.bg приема и обработва поръчки от Понеделник до Петък от 10:00 до 19:00.Поръчки направени до 14:00 часа се предават на куриер в същия работен ден.След като бъде предадена на куриера Вашата поръчка ще бъде доставена за срок от 1 до 3 работни дни взависимост от населеното място.Онлайн магазин www.playsense.bg ползва куриерските услуги на СПИДИ до офис и адрес, и Еконт до офис.

3.Цени за доставка:

Направените от Вас поръчки се доставят до посочен от Вас адрес на териоторията на цялата страна.Когато стойността на поръчката е по-малка от 50 лв. цената за доставка е 5 лв.Когато стойността на поръчката е по-висока от 50 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

Връщане на стока:

В рамките на 14 дни от датата на получаване имате право да откажете и върнете закупените от Вас продукти (чл. 55,ал.1 от ЗЗП). Адреса за върщане на стоката е гр. София 1000,ул. Цар Симеон №55,магазин Playsense,получател ВАЛАНИ Трейд ООД.Разходите по връщане на продукта са за Ваша сметка.За целта играчката не трябва да е употребявана,да бъде в оригиналната си опаковка,без да е нарушена целостта й и с придружаващите я счетоводни документи.Сумата ще Ви бъде възстановена в рамките на законовия срок до 14 календарни дни.

Информираме Ви,че ако е налице износване,повреда или има липсващи елементи от продука,ние си запазваме право да преценим дали ще предприемем връщане на стойността на играчката или част от сумана й.Ще бъдете информирани от наш консултант.