Бебешки дрънкалки и залъгалки

Бебешки дрънкалки и залъгалки с отлично качество

 

Бебешките дрънкалки и залъгалки, които ще откриете в тази категория на магазина за дървени играчки PlaySense, имат за цел да развиват детското въображение още най-ранна възраст. Те провокират любознателност и любопитство у Вашето бебе към заобикалящия го свят. Първият етап от детското развитие е свързан с опознаването. В първите месеци малчуганите оглеждат и изучават. Всичко за тях е любопитно и непознато. Колкото по-интересни форми и цветове имат играчките, толкова повече разпалват интереса на Вашето мъниче.

Нашите дрънкалки и залъгалки посредством класически геометрични фигури възпроизвеждат различни предмети от действителността. Залагаме на овални форми и топли цветове, комбинирани по интересен начин. Всяка артикул е изработен от дърво и е напълно натурален продукт. Боите вложени за изпъстрянето са напълно безвредни. Играчките, които виждате, са предназначени за деца до 3-годишна възраст. Разработването им съчетава иновативни подходи и вече доказани във времето модели. С тях Вашето бебче ще опознава света по един наистина забавен начин.

 

Прочети още за бебешки дрънкалки и залъгалки

 

Бебешки дрънкалки за колички и легла

 

Бебешките дрънкалки за колички и легла са изработени от висококачествена немска дървесина. Те са изключително забавни и провокират детските сетива и интерес. Още щом ги закачите на количката или детското легло, ще забележите как ще привлекат вниманието на Вашето бебе. С голямо любопитство то ще изучава формите и цветовете на своята нова играчка.

Освен изключително интересни, бебешките артикули са сертифицирани съгласно всички европейски изисквания за безопасност. Предпочитани са както от майки, така и от учители в детски градини и ясли, тъй като развиват когнитивните способности у децата. Още от съвсем ранна възраст е добре игрите да развиват мисълта и въображението. Точно такава е ролята на забавните цветни дрънкалки.

Освен това те издават звук, който привлича вниманието на бебета и спомага развиването на способността им да се концентрират. Когато са разстроени и плачат, този вид играчки имат успокояващо въздействие. Окачени на детското легло или количка, те провокират бебето да се движи, като протяга ръчички, за да ги докосне. По този начин още в най-ранна възраст, бебчо започва да играе и да се движи активно. 

 

Дрънкалки за количка

 

Дрънкалките определено са сред най-любимите бебешки играчки. Много често само те са в състояние да успокоят бебето. Закачете играчката на количката и излезте на разходка. Така любимата играчка ще бъде с Вас по всяко време.

 

Дрънкалки за легло

 

Окачени на леглото бебешките дрънкалки помагат на майките да приспят по-лесно своето бебе. Всяка майка знае, че много често приспиването не е особено лесна задача, ето защо е добре да има помощник в това начинание. 

 

Бебешки залъгалки от дърво

 

Бебешките залъгалки на немската марка Hess-Holzspielzeug са екологични и натурални продукти, изработени от дърво и украсени с безвредни бои на водна основа. Тъй като безопасността е водеща за нас, формите на всяка играчка са обли и нежни на допир. Така по-големите бебета могат да си играят с тях, а родителите да бъдат напълно спокойни за безопасността на своите деца. Все пак не бива малчуганите да остават без надзор по време на игра. Можете да ги поръчате лесно и удобно от нашия онлайн магазин, като срокът на доставка е в рамките на 1 до 3 работни дни. Заповядайте и на място във физическите ни обекти в София, Пловдив и Варна. Там можете да се докоснете до магията на нашите играчки.

 

Залъгалки за новородено

 

Залъгалките на PlaySense са подходящи и за новородени бебета. Те са незаменими помощници за всяка майка за успокояване и приспиване на малчугана. Тъй като в този най-ранен етап от своето развитие бебето активно наблюдава и се запознава с всичко, което го заобикаля, залъгалките представляват голям интерес за него. С тяхна помощ то се запознава с цветовете и формите. 

 

Интересни залъгалки

 

За възрастните може да е непонятно колко интересни могат да бъдат за бебешкото въображение съвсем прости на вид неща. Това е така, защото малкото човече в момента се запознава със света. Всяко нещо за него е ново, напълно непознато и интересно. Забавните залъгалки представляват интерес и за по-големите бебета, тъй като могат да играят на воля с тях. Ще откриете варианти във формата на различни животни и колички, които ще се впишат чудесно във всяка игра.

марки
Подреди по