Аксесоари за влакчета - Дървена ферма

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50812
+ -
19,00 лв.
Характеристики
Характеристики

50812 Аксесоари за влакчета - Дървена ферма Вига Тойс

Превърнете играта на вашето дете в невероятно пътешествие с 50812 Аксесоарите за влакчета - Дървена ферма от Вига Тойс. Този невероятен комплект предоставя вълнуваща добавка към всяко железопътно приключение, като представя на децата чудесния свят на фермата.

Изграден с внимание към детайлите и изработен от висококачествени дървени материали, този комплект предлага на децата възможността да изживеят живота на фермер и да създадат собствен свят на земеделие и животни. От ярко оцветените животни до стилизираните дървени фермени сгради, всичко в този комплект е създадено за максимална забава и образователен опит.

50812 Аксесоарите за влакчета - Дървена ферма са идеални за обогатяване на влакчетата и сетовете за железопътни пътища, като предоставят на децата възможност да изграждат, редуват и променят сценариите на техните игри. Този комплект създава вълнуваща възможност за създаване на истории и разказване на приказки около темата за фермата и животните.

Допълнете железопътното приключение на вашето дете със забавните и образователни 50812 Аксесоари за влакчета - Дървена ферма от Вига Тойс и позволете им да изградят свой собствен свят на фермата и приключенията в него.

 

Дървеният комплект притежава сертификат за качество и безопастност на материалите EN71.

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория, посетете категория "Дървени влакчета и релси".

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размер на продукта:340х100х40мм

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!