За нас
За нас

В първите си години детето без усилия,спонтанно възприема и усвоява всичко от заобикалящия го свят. Играта и играчката са незаменим спътник в обучението и детското развитие.

С нашите дървени играчки желаем да провокираме интереса на деца, родители, учители към създаване на атмосфера на вдъхновение и сътрудничество.

 Playsense е мястото,където дървените играчки помагат на децата да изучават света и да развиват своите сетива и умения. Пространството, заобикалящо децата от най-ранно детство може по забележителен начин да съдейства за развитието на детските таланти и способности.

Ако сте от търсещите родители и се стремите да създавате среда, в която детето би могло с удоволствие да играе и чувства вашата съпричастност и емоционална подкрепа, заповядайте при нас. Ние предлагаме разнообразни играчки и образователни игри от естествени материали, сертифицирани за безопастност и качество.

Споделяме с вас иновативни продукти, които съдържат нееднозначни решения, а провокират детската любознателност, аналитични способности и въображение.

Фирма ВАЛАНИ ТРЕЙД ООД е официален представител и дистрибутор на марката VIGA TOYS за България. Играчките от този сайт ще откриете в магазините ни Playsense в София, Пловдив. При нас може непосредствено да се докоснете до тях, да се убедите в тяхната функционалност и полезност . Ще се радваме, ако допринесем за един нов начин на игра!

Playsense

Най-голямото разнообразие на играчки VIGA и PLAYSENSE в България! Ние предлагаме дървени играчки и образователни продукти подпомагащи детското развитие създавайки възможности, чрез игра.